Lidmaatschap


WIJ ZOEKEN NIEUWE LEDEN!!! (kom langs of mail info@bv-pp.nl)


Om lid te worden van de vereniging is het niet vereist om goed te zijn in bowlen. Het is belangrijker om plezier te hebben in het bowlen! Doordat wij spelen met handicapsysteem is het ook voor de minder beoefende speler mogelijk om goede resultaten te behalen. Bovendien geldt nog altijd "aldoende leert men".

Alle leden worden automatisch lid van de Nederlandse Bowling Federatie (NBF). De voordelen hiervan zijn dat leden ook op andere toernooien mee mogen doen. Bovendien krijgt men jaarlijks de sportpas met daarop de gemiddelde score van het seizoen vermeld. Ook ontvangt men 4x per jaar het Bowlen.nl magazine.

Spelend lid:

  • - Een spelend lid neemt tijdens het bowlingseizoen (september - juni) deel aan de huisleaque op elke donderdagavond om 20.00 uur.
  • - Je wordt aangemeld bij de NBF (Nederlandse Bowling Federatie), hiervoor ontvang je de Sportpas waar je gemiddelde score op staat.
  • - Je betaalt iedere eerste donderdagavond van de maand voor aanvang van de huisleaque € 35,00 contributie (baanhuur en administratiekosten)
  • - Daarnaast betaal je de eerste speelavond een bedrag voor het lidmaatschap bij de NBF, deze kosten zijn één keer per seizoen (dit lidmaatschap is verplicht), actuele tarieven kan je vinden bij de NBF. Start je halverwege het seizoen? Dan zijn de tarieven anders.

Voor meer informatie kom langs op donderdagavond 20:00 of mail naar: info@bv-pp.nl